Home
  Site in English
  Kusano Ha Shito Ryu Kai
  Kusano Ha - Gradensysteem
  Kusano Ha - Exameneisen
  Kusano Ha - Onderrichters

   Kusano Ha - Clubs

    Kenshikan Lochristi
    Kenshikan St. Amandsberg
    Kenshikan Merelbeke
  Kusano Ha  - Leden
  Links
 Aktiviteiten  (new!)
 Fotoalbum
 Inter@ctive
 Artikels
 Sitemap
 News  (new!)

 

Kenshikan Sint-Amandsberg organiseert Nieuwjaarsreceptie te Bateas

      Vrijdagavond 16 januari 2004 gaf Kenshikan Sint-Amandsberg een nieuwjaarsreceptie voor haar leden in de polyvalente zaal van sportcentrum Bateas. Rond 20:00 uur voerde al een heel pak volk geanimeerde gesprekken in de zaal, allemaal voorzien van het nodige glas bubbles en bijbehorende hapjes.

      Steven nam de gelegenheid te baat om een fotoreportage over zijn reis naar Japan, ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Kusano-ha Shitoryu Kenpo Karatedo Association, voor te stellen. Vr de reportage werd eerst de samenwerking met Kenshikan Lochristi belicht. In het kader van deze samenwerking kunnen de leden van beide clubs nu ook trainingen volgen in de andere club. Bovendien organiseren beide clubs in het eerste week-end van maart een stage, die zal worden gegeven door Hogan Rudberg, "Chief of Europe" Kenshikan. Een heel week-end karate! Steven's presentatie van de fotoreportage was fantastisch! Heel interessant, vol humor en leuke anekdotes, en zelfs een echt Japans snoepje voor de jongsten, hoewel die het zeewierfabrikaat duidelijk niet echt konden waarderen. Iedereen begreep dat dit een onvergetelijke reis was geweest naar een grandioos land en deze fotoreportage was een uitstekende manier om dat te tonen.

      Nadien kregen we uiteraard allemaal nog meer drank en hapjes aangeboden, zodat we in alle gezelligheid verder receptie konden houden tot in de vroege uurtjes. Ik wil het bestuur van Kenshikan Sint-Amandsberg in alle geval hartelijk danken voor hun uitnodiging en Steven voor zijn uitstekende verslag. Het was een heel aangename avond!

Sabine Roscam
Secretaresse Kenshikan Lochristi

 

(klik op de foto voor een weergave op ware grootte)

De eerste leden en hun ouders/partner komen binnen...

De sfeer zat er meteen al goed in...

Een woordje uitleg bij elke foto verduidelijkte veel...

De jeugd kreeg de ereplaatsen en luisterde gefascineerd naar het verhaal...

 

Back to Top...


  

Design by Steven De Winne
last update : 08 maart 2009