Beste leden,

De komende weken zien wij ons genoodzaakt om de lessen niet meer te laten plaatsvinden. Alle karatelessen worden geschrapt tot en met 19 april. 

Het is voor ons een prioriteit dat jullie en iedereen in onze omgeving een zo laag mogelijk risico loopt om besmet te geraken met de het nieuwe Corona-virus. De gemeente Lochristi heeft bovendien beslist om alle activiteiten in haar openbare gebouwen op te schorten tot en met 19 april. 

We hopen op jullie begrip voor deze maatregelen. Dit is uiteraard niet fijn. Dit zijn echter stappen waar we als club achter staan, ten behoeve van de gezondheid van onze hele samenleving.

De wedstrijd van aanstaande zondag (provinciaal kampioenschap) wordt ook afgelast.
Alsook de Practical Karate Day in Tielt (21 maart). Er wordt gekeken of er een nieuwe datum voor dit event kan vastgelegd worden. De inschrijvingen voor 21 maart blijven geldig. Verdere informatie hieromtrent verloopt via practical.karate.belgium@gmail.com.

We brengen jullie in de nabije toekomst op de hoogte van wat er gebeurt vanaf 20 april. Dit is uiteraard ook afhankelijk van verdere maatregelen genomen vanuit de overheid of vanuit het gemeentebestuur. 

We hopen dat dit alles snel overwaait… ondertussen: Handjes wassen! Thuis blijven als je je ziek voelt! 

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen mbt. de trainingen.
We doen steeds ons uiterste best om hier zo transparant en snel mogelijk rond te communiceren.

Bestuur Karate Lochristi

JoomSpirit