Inschrijvingen

Info

Vanaf dit seizoen (2018-2019) stroomlijnen we de inschrijvingsprocedure en zullen alle betalingsuitnodigingen voor het nieuwe seizoen eind september verstuurd worden . Als je jezelf vorig jaar op een later moment dan september inschreef, hoef je uiteraard niet het volledige bedrag te betalen voor het komende seizoen. Hiervoor passen we een evenredige correctie toe die we bij de betalingsuitnodiging zullen communiceren.

Voor nieuwe leden jonger dan 14 jaar worden de inschrijvingsmomenten ook vereenvoudigd: Zij kunnen vanaf nu ofwel in september/oktober aansluiten ofwel in januari/februari. Nieuwe leden ouder dan 14 jaar kunnen nog steeds doorheen het jaar aansluiten. Dit doen we om de kwaliteit van de lessen te kunnen verzekeren.

Lidgeld

 jaarlijkse lidgeld kenshikan karate lochristi 160   euro
 jaarlijkse verzekeringspremie (*) 20  euro
 totaal te betallen  180  euro
 (*) de premie wordt door onze vereniging door gestort aan de Vlaamse Karate Federatie. De premie is verplicht.    

Leden uit hetzelfde gezin hebben recht op een korting van 25% voor het tweede lid, 50% voor het derde en volgende lid. De korting is geldig op het jaarlijkse lidgeld (niet op de jaarlijkse verzekering).Noteer dat kledij niet is inbegrepen in het lidgeld.

Lidgelden zijn onafhankelijk van het aantal trainingen dat je als lid wil bijwonen, en zijn geldig voor een volledig jaar.

Gelieve bij je ziekenfonds te informeren naar eventuele mogelijkheden om te genieten van een premie naar aanleiding van je lidmaatschap bij een sportvereniging. Betalingen dienen te gebeuren per overschrijving op de rekening van Kenshikan Lochristi BE27 2900 4233 6073, met in de vrije mededeling: “lidgeld 2018-2019; naam en voornaam “van het lid.

Stappenplan aansluiting

STAP1. Je kan vrijblijvend deelnemen aan een drietal trainingen, geheel gratis. Afhankelijk van de leeftijd zijn er bepaalde instapmomenten, zie hiervoor de bovenstaande rubriek. Gelieve je vooraf even voor te stellen bij de trainer. Je hoeft nog geen speciale kledij of bescherming aan te schaffen.Deze initiatie is vooral bedoeld om ‘de praktijk’ te (be)proeven: welke fysieke basisinspanningen (vooruit, achteruit en zijwaarts lopen,hinkend op één been lopen, pompen, sit-up, …) basistechnieken (arm- enhandtechnieken, been- en voettechnieken, ademhalingsoefeningen, valtechnieken, …)worden beoefend? Op deze wijze kan je snel een oordeel vormen of karate-do al dan niet voor jou weggelegd is.

STAP2. Je vult het aansluitingsformulier,klik hier.

STAP3. Je schaft de nodige kledij aan. Wij verwijzen graag naar http://www.martialsport.com te Antwerpen, http://www.matsuru-wilsport.be of Decathlon voor een karatepak voor beginners. Een gepaste kledij veronderstelt – althans in de eerste fase – enkel een volledig witte kimono (jas + lange broek + gordel). Andere kledij (mondbescherming, handschoenen, …) zijn gewenst vanaf de gele gordel. Meer informatie over kledij kan je bekomen via een van onze trainers.

STAP4. Je ontvangt een uitnodiging tot het betalen van het jaarlijkse lidgeld, met algemene informatie omtrent de club (contactpersonen, evenementen, kalender trainingen, …). Bij ontvanst van je betaling stort de club nagenoeg onmiddellijk 20EUR verzekeringspremie (waarborgen LO en BA) door naar de Vlaamse Karate Federatie.

STAP5. Je krijgt na een aantal weken een VKF vergunningsboekje. Dit boekje is meteen het bewijs dat je door de club bent aangesloten bij de Vlaamse Karate Federatie. Het boekje wordt tijdens je karate-do loopbaan aangevuld met deelgenomen activiteiten,behaalde graden etc …

JoomSpirit